maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man gestoken in het Weizigtpark: verdachte aangehouden

14 maart 2011

DORDRECHT - Een 47-jarige man uit Dordrecht is op 12 maart rond 14.10 uur op het Centraal Station aangehouden. De man zou kort daarvoor in het Weizigtpark een 18-jarige man uit Dordrecht in zijn  arm hebben gestoken. Het slachtoffer wandelde op dat moment samen met een 14-jarige broer in de richting van het station, toen de hen tegemoet fietsende verdachte hen passeerde. De verdachte keerde om en sprak het broertje aan, omdat deze hem volgens de man op een verkeerde manier had aangekeken.

Toen de man steeds agressiever werd en de jongere broer ging slaan, sprong de oudere broer ertussen en gaf de man een duw. In de daarop ontstane schermutseling werd de oudste broer met een scherp voorwerp gestoken en ging de verdachte ervandoor. Ver kwam hij niet, want agenten hadden hem binnen enkele minuten te pakken. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht waar hij wordt verhoord en in verzekering is gesteld. Agenten hebben in het park nog lange tijd gezocht naar het voorwerp waarmee gestoken was, onder meer met een hond, maar vonden niets.

Deel dit bericht met je vrienden!