zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Twee voetgangers gewond bij aanrijding met auto op de Laan der Verenigde Naties

12 maart 2011

DORDRECHT - Een 41-jarige inwoner van Barendrecht en zijn 8-jarige dochter zijn vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De bestuurder van de personenauto, een 25-jarige inwoner van Zwijndrecht, reed over de Laan der Verenigde Naties toen een personenauto hem vergat voorrang te verlenen bij de kruising met de Weeskinderdijk.

De bestuurder moest hiervoor uitwijken en verloor de macht over het stuur. Op de Dokweg reed de man met vermoedelijke hoge snelheid tegen een verkeerspaal aan nabij de daar gelegen spoorweg. De twee voetgangers die daar liepen kregen de paal tegen hun lichaam aan en raakte daarbij zwaargewond aan hoofd en armen.

In stabiele toestand zijn zij vervoerd naar het ziekenhuis. De 25-jarige bestuurder is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Deel dit bericht met je vrienden!