zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Personeel Rabobank doneert aan A. van Wingerden

12 maart 2011

DORDRECHT - Op 7 maart heeft de heer A. van Wingerden een cheque ter waarde van € 315,- uit handen van Margot Oomen ontvangen namens het personeel van Rabobank Drechtsteden.

Dhr. Van Wingerden is klant van de Rabobank Drechtsteden en Margot was jarenlang zijn accountmanager PB. In het dagelijkse leven is hij bedrijfsleider bij aannemersbedrijf de Kwaasteniet in Dordrecht.

Net als de Rabobank wilde Dhr. Van Wingerden iets doen voor een goed (maatschappelijk) doel. Een aantal jaren heeft zijn gezin gefungeerd als puppypleeggezin voor de KNGF. Dit is het socialiseren van toekomstige blindengeleidehonden of hulphonden. Toen dit wegens persoonlijke omstandigheden niet meer kon zocht hij naar een andere invulling. Via de blindengeleide hond kwam hij op de Vereniging Bartimeus. Deze vereniging zet zich in voor de doofblinde medemens.

Dhr. Van Wingerden wil met drie grote sportprestaties geld inzamelen voor een site-fiets met hulpmotor voor doofblinden. Zijn eerste grote sportprestatie zit erop: de alternatieve elfstedentocht op de Weisensee in Oostenrijk. Het was een grote ontbering maar 200 km schaatsen is gelukt! In april gaat hij de marathon van Rotterdam (42 km) lopen en later dit jaar 175 km fietsen in de Franse Alpen. Totaal hoopt hij met deze prestaties een bedrag van € 7.000,- bij elkaar te sporten. De teller staat nu op € 4.750,-.

Deel dit bericht met je vrienden!