zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop TV vanuit Dordrecht vanaf 11 maart op Family 7

7 maart 2011

DORDRECHT -De Hoop TV neemt programma's op aan de provinciale weg in Dordrecht. Op vrijdag 11 maart begint weer een nieuwe serie op Family 7.

Meer info van de Hoop:

Wat is mijn identiteit? Is het belangrijk wat andere mensen over mij zeggen? Wat hebben cultuur en verslaving met elkaar te maken? En wat zijn nu precies emotionele vaardigheden? In de talkshow Hoop TV zoeken we samen naar een antwoord op deze vragen.

Studio
De talkshow Hoop TV wordt semi-live opgenomen in een nieuwe studio op het terrein van Dorp de Hoop. Iedere aflevering gaat presentator Rob Veenstra in gesprek met professionals en ervaringsdeskundigen over een prikkelend thema. Verder ziet u hoe de redactie op pad gaat om verhalen van mensen in beeld te brengen.

Family7
Hoop TV wordt uitgezonden op het christelijke digitale televisiestation Family7. Meer informatie over deze zender vindt u op http://www.family7.nl/. Hoop TV wordt iedere vrijdagavond van 11 maart tot en met 29 april uitgezonden vanaf 22.30 uur. Klik hier voor het uitzendschema.

Contact
Het televisieprogramma Hoop TV wordt geproduceerd door De Hoop ggz. Wilt u graag met iemand napraten? De Hoop biedt mensen de mogelijkheid na elke uitzending te bellen met de nazorg van De Hoop ggz op telefoonnummer (078) 6111 222. Kijkers kunnen ook reageren via e-mail: info@dehoop.or

Deel dit bericht met je vrienden!