maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Belg aangehouden na schoppen conducteur NS

6 maart 2011

DORDRECHT - De politie heeft op zaterdagavond 5 maart een 30-jarige man uit België aangehouden op het station in Dordrecht. De man zat als passagier in de trein vanuit Brussel en wilde tot twee keer toe niet gecontroleerd worden door de conducteur.

Hij liep in de trein van hem weg en eenmaal op station Dordrecht probeerde de Belg de benen te nemen. De conducteur pakte hem daarop vast waarbij de verdachte hem schopte.

De inmiddels gealarmeerde politie hield de verdachte aan en sloot hem in op het politiebureau. Hij zit nog vast en de zaak zal overgedragen worden aan de Spoorwegpolitie. De conducteur heeft aangifte gedaan.

Lees meer over:

mishandeling ns spoorwegpolitie
Deel dit bericht met je vrienden!