zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Onno de Bruijne treedt op 2 april bij de Hoop Dordrecht op

3 maart 2011

DORDRECHT - Otto de Bruijne maakte speciale programma's voor de EO.Hij is op 2 april met Elise Mannah te gast bij de Hoop/Dordrecht.

(persbericht De Hoop)

Op D.V. zaterdag 2 april treden Otto de Bruijne en Elise Mannah op in De Hoop met hun programma ‘Altijd'. Het zal een bijzondere avond worden. Otto de Bruijne vertelt krachtige verhalen en Elise Mannah zingt prachtige liederen. Ze lijken tegenpolen, maar vullen elkaar aan. Hun programma boeit tot de allerlaatste minuut.

Kunstenaar, auteur, spreker en verteller Otto de Bruijne heeft jarenlang programma's gemaakt voor onder andere de EO. Na een eenvoudige ingreep in het ziekenhuis lag hij 51 dagen in coma. Toen hij wakker werd waren zijn eerste woorden: "Surprise - ik leef!" Toen hij later dat jaar zijn verjaardag vierde, zong de dochter van een bevriend gezin over die uitspraak een liedje. Dit was Elise Mannah: dirigent, liedjesschrijver en zangeres. Die verjaardag was het begin van hun gezamenlijke liefde voor de kleinkunst.

Lees meer over:

de hoop Onno de Bruijne
Deel dit bericht met je vrienden!