zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Tennisvereniging Thialf viert haar 50-jarig bestaan

3 maart 2011

DORDRECHT - De Dordtse Tennisvereniging Thialf bestaat op 21 maart a.s. 50 jaar en dat wordt groots gevierd!

Thialf staat voor ‘Koning Winter’ en is voortgekomen uit de in 1946 opgerichte kunstschaatsrijdersclub Thialf. Vanaf 1961 is het een volwaardige tennisvereniging. In 1986 is Thialf lid geworden van de K.N.L.T.B. met op dit moment zo’n 500 leden. Een gediplomeerd trainer, die ook de jeugd onder zijn hoede heeft,  staat voor de Thialf leden ter beschikking.

Thialf is gelegen op het sportpark Amstelwijck en beschikt over zes Canada Tenn banen, die, bij goede weersomstandigheden, het grootste deel van het jaar bespeeld kunnen worden. De vereniging staat bekend om de goede onderlinge sfeer en saamhorigheid, de vele activiteiten voor de jeugd waaronder het jaarlijkse jeugdkamp en niet te vergeten het Open Toernooi dat jaarlijks een wisselend thema heeft dat tot in de puntjes is uitgewerkt in o.a. de aankleding van het tennispark.

Het jubileum wordt uitgebreid gevierd. Op zaterdag 26 maart van 16.00 tot 18.00 uur vindt de receptie voor relaties, leden en sponsoren plaats. Voorafgaande aan deze receptie vindt op het mooie tenniscomplex een groot “kidsfeest” plaats.

Op zaterdagavond 11 juni wordt een groot knalfeest gehouden in de Schaapskooi. Dit feest is zowel voor leden, oud-leden en introducés toegankelijk en wordt muzikaal opgeluisterd door de landelijke topband De Coronas en de Dordtse Merwecasters.

Het bestuur beschikt helaas niet meer over de adressen van alle oud-leden. Oud leden, die het feest willen bijwonen en die geen bericht hebben ontvangen en zich ook nog niet op een andere wijze hebben aangemeld, wordt opgeroepen een mail te sturen naar avdgaag1@planet.nl. Na aanmelding wordt er contact met hen opgenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!