maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Den Witten Haen Dordrecht denkt in mogelijkheden

2 maart 2011

DORDRECHT -Het tiende Witten Haen schaaktoernooi werd gewonnen door Naomie Snikkers van de vereniging Slierdrecht voor Pierre Smeets (De Willige Dame) en Lennaert den Boer (Dordrecht).

Vooraf hield Toine Gulden namens den Witten Haen een toespraak om het tweede lustrum luister bij te zetten. Den Witten Haen denkt in mogelijkheden voor mensen met een beperking en schakers denken op 64 velden in mogelijkheden, aldus de woordvoerder van den Witten haen in de Gijs van Aardennezaal.

Daarom rekent hij erop dat de samenwerking tussen de schaakwereld en den Witten Haen nog lang zo kan doorgaan. Op het bord van de penningmeester van het organisatiecomité, Kees van 't Hoff, deed Gulden de eerste zet.

Ook werd nog even stilgestaan bij het waarom van de Gijs van Aardennezaal.

Alle uitslagen met foto's kunnen worden verwerkt op www.tomsschaakboeken.nl

Deel dit bericht met je vrienden!