zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Jesus Revolution in Dordrecht met Time Out en Bibelot

28 februari 2011

DORDRECHT -Op een vernieuwende manier de blijde boodschap brengen waarbij liefde centraal staat. Volgens een persbericht is dat de aanpak van Jesus Revolution de komende dagen in Dordrecht. Time Out, de nieuwe jongerensoos aan de Grote Kerksbuurt en Bibelot zijn plekken waar iets staat te gebeuren.

Een persbericht:

Op zaterdag 5 maart organiseert Jesus Revolution in samenwerking met Deep Impact een Revolution Night. Deze avond is onderdeel van een heel weekend Jesus Revolution. We willen Dordrecht en omstreken laten zien dat het anders kan. In deze soms verharde maatschappij willen we een boodschap van Gods Liefde brengen. Dat is Deep Impact hebben in je omgeving door een Revolutie van Liefde te beginnen. Een Jesus Revolution!

In het weekend van 4-8 maart krijg jij daarom de kans om deelgenoot te worden van een allesveranderende Revolutie van Zijn Liefde! We starten in dit weekend een ‘Jesus Revolution group’ in Dordrecht. Een missionteam van Jesus Revolution uit Oslo - met deelnemers uit heel Europa - gaat ons hierbij helpen.

De kick-off is op vrijdag 4 maart om 20:00 uur. Zaterdag is ‘Jesus to the city day’, met ‘s ochtends een seminar over evangelisatie, ‘s middags een streetmeeting verzorgd door het team van Jesus Revolution in de binnenstad van Dordrecht en ‘s avonds de ‘Revolution Night’ in Time Out.
Zondagavond knallen we Bibelot uit met een Jesus Revolution concert.
Mag God jouw hart ook in vuur en vlam zetten? Doe je mee met de Revolutie?
Of wil je er gewoon vrijblijvend bij zijn wanneer deze Revolutie begint?

Ga naar www.stichtingvuurenvlam.nl voor het complete pogramma van Jesus Revolution Dordrecht en geef je op!

Deel dit bericht met je vrienden!