maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

MVV te sterk voor FC Dordrecht

26 februari 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de verre uitwedstrijd bij MVV Maastricht met 3-1 verloren. Erik Quekel maakte in de tweede helft het enige doelpunt voor de ploeg van trainer Henny Lee.

Hij werkte daarmee een vroeg opgelopen achterstand weg. Toisin Dosumna had de Limburgers binnen het kwartier op voorsprong gezet. Ook Cecilio Lopes was in de eerste helft een keer gevaarlijk voor de Dordtenaren.

Na rust maakte Quekel gelijk, nadat ook Moussa Kalisse al een grote kans onbenut had gelaten. FC Dordrecht speelde in de tweede helft beduidend beter dan voor rust, maar MVV nam toch weer een hernieuwde voorsprong. Lance Voorjans maakte twintig minuten voor tijd 2-1. Na die treffer was de thuisploeg beter en maakte Lloyd Borgers kort voor tijd nog 3-1.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!