zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden op de N3 voor bezit harddrugs en inbrekerswerktuigen

25 februari 2011

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 25 februari een 34-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs en inbrekerswerktuigen. Agenten zagen de man in een personenauto zitten die geparkeerd stond bij een tankstation langs de provinciale weg. Toen de agenten de auto passeerden, reed de men plots weg.

De agenten besloten hierop achter de man aan te gaan om hem te onderwerpen aan een controle. Op de N3 gaven ze de man een stopteken, waaraan de man voldeed. Toen de agenten vervolgens de auto controleerden troffen ze hierin een hoeveelheid inbrekerswerktuigen aan. Tevens vonden ze een hoeveelheid harddrugs. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De drugs en de inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen.

Lees meer over:

harddrugs n3 inbrekerswerktuigen
Deel dit bericht met je vrienden!