zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

Weer 3 punten voor FC Dordrecht

19 februari 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 18 februari 2011 de uitwedstrijd bij hekkensluiter Almere City FC met 1-2 gewonnen. De ploeg van trainer Henny Lee zegevierde door doelpunten van Cecilio Lopes en Dave Huymans. Het duel werd in de eerste helft tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Rogier Honig na aanhoudende spreekkoren aan zijn adres.

Op het moment dat Honig het duel stil legde stonden de Dordtenaren met 0-1 door een doelpunt van Lopes. Hij benutte een penalty nadat de doorgebroken Santy Hulst was neergehaald door Paul de Lange. De speler van de thuisploeg kreeg een rode kaart voor die overtreding. Na een onderbreking van zo’n twintig minuten werd het duel hervat. FC Dordrecht kwam nog voor rust op 0-2 door een treffer van Huymans.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!