Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Hans Petrischool zwaait Bert van de Burgt informeel uit

18 februari 2011

DORDRECHT – Bert vd Burgt neemt maandag 21 februari informeel afscheid van zijn mensen op de Hans Petrischool. Hij is als directeur het gezicht geweest van de school naast de Laan der VN, die is genoemd naar een befaamd beeldend kunstenaar uit Dordt.

Van de Burgt zal dinsdag worden gekozen tot nieuwe CDA wethouder van Dordrecht als opvolger van Dion van Steensel. Dat houdt in dat Van de Burgt direct achter de B&W tafel komt te zitten. Het zal ook de laatste middag zijn in de openbare raadsvergadering dat VVD-wethouder Ferdinand J. van den Oever op zijn vaste plek zit. Hij begint op 7 maart in een nieuwe baan. Zijn partij is de procedure voor een opvolger begonnen.

Deel dit bericht met je vrienden!