donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Drugsactie op snelweg

16 februari 2011

DORDRECHT -De politie heeft op de snelweg A16 een drugsactie gehouden. Bij deze actie hield de politie vier personen aan en vond verschillende soorten drugs. Zo stond erop een parkeerplaats langs de rijksweg een personenauto uit Polen. Hierin zaten twee personen.

Tijdens de controle kwamen ongeveer 260 gram amfetamine, 45 gram hennep en 35 XTC-pillen tevoorschijn. Ook hadden de twee een busje peperspray bij zich. De twee inzittenden van een auto uit Frankrijk werden ook aangehouden. Zij hadden 80 gram hennep bij zich.

De agenten schreven andere verbalen uit onder andere voor het overtreden van de snelheid, niet tonen van een rijbewijs en onnodig links rijden. De controle begon op dinsdagavond 15 februari 2011 en liep door tot in de  nacht. Aan de controle deden politiemensen mee uit Zuid-Holland-Zuid maar ook van het Korps landelijke politiediensten, Rotterdam-Rijnmond en het team dat vaker drugsacties houdt op en langs de snelweg.

Lees meer over:

rijbewijs A16 drugs drugsactie
Deel dit bericht met je vrienden!