Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Kronkelaar signaleert actie Beschadig Beter voor Dordt

16 februari 2011

DORDRECHT – De actie Beschadig Beter voor Dordt is ingezet. Columnist Kronkelaar biedt deze tekst vandaag in weekblad Dordt centraal. Hij vindt dat politiek leider van BVD Piet Sleeking terecht boos is over de wijze waarop AD De Dordtenaar zaterdag uitpakte, maar het opzeggen van het abonnement om die krant noemt Kronkelaar onjuist.

Kronkelaar sluit ook niet uit dat er een links complet zou zijn om BVD in Dordrecht in een kwaad daglicht te stellen. Hij vindt het vreemd om een politicoloog uit het verre Amsterdam te laten uitpakken in de krant. Volgens BVD is die ook actief in de PvdA. In de column krijgt oud-wethouder Jan Lagendijk van de PvdA ook een sneer. Hij was immers sportwethouder toen de sportboulevard werd bedacht, die nu financiële problemen oplevert.

In zijn column in Dordt Nu pakte Lagendijk weer uit tegen BVD. De columnist vindt dat de wethouders van BVD niks verkeerd hebben gedaan. De locale partij kan niet worden verweten dat de wethouders van CDA en VVD een andere baan hebben gevonden.

In de krant werd de woordvoerder van de stichting ’t Wantij als eerste man met kritiek opgevoerd. Volgens Kronkelaar heeft die man maar één opvatting en dat is dat alle wethouders naar hem moeten luisteren.

Op de website van Dordt Nu is ook veel gereageerd op de aanval van Lagendijk op BVD

Deel dit bericht met je vrienden!