Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

D66 steunt net als PvdA Serious Request plan van Irene Koene namens VVD

11 februari 2011

DORDRECHT -D66 Dordrecht steunt net als eerder de PvdA het VVD-plan, dat is bedacht door gemeenteraadslid Irene Koene, om 3FM met Serious Request naar de stad te halen.

De partij heeft daarover het volgende bericht uitgegeven:

D66 steunt de suggestie van de VVD, gedaan door raadslid Irene Koene, om het programma Serious Request naar Dordrecht te halen. Het college heeft inmiddels laten weten geen voorstander te zijn van dit plan. Dat betreuren wij.

Naamsbekendheid

We zien er juist vele voordelen in zoals naamsbekendheid voor Dordrecht maar ook bekendheid van en met Dordrecht voor jongeren. Daarmee sluiten we niet onze ogen voor de druk, die daarmee op het centrum afkomt. Toch kunnen we hier flexibel mee omgaan; immers voor de economie van de binnenstad kan dit een grote impuls betekenen. De weekmarkt, winkels en horeca zelfs de kerstmarkt kan de levendigheid dan uitstekend aanvullen.

Kansen

D66 ziet kansen in samenwerking met bedrijven, scholen en instellingen. Daarom roepen we het college op hun reactie nogmaals kritisch te bezien; zo’n eenmalige kans laten we toch niet aan ons voorbij gaan? Daar waar een binnenstad het moeilijk heeft, moet er juist ruimte zijn voor creatieve ideeën.

Deel dit bericht met je vrienden!