donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding op de A16

11 februari 2011

DORDRECHT -Een 24-jarige autobestuurder uit Tilburg heeft zijn rijbewijs moeten inleveren na een forse snelheidsovertreding. Hij reed op vrijdag 11 februari 2011 rond 01.15 uur over de rijksweg A16 in de richting van Breda. De auto haalde een snelheid van ruim 145 kilometer per uur.

Net voor de Drechttunnel waren wegwerkzaamheden en de snelheidslimiet daar was 70 kilometer per uur. De automobilist reed verder met onverminderde snelheid. Net na de tunnel bij Dordrecht zetten de politiemensen het voertuig aan de kant. De 24-jarige had geen identiteitsbewijs bij zich en daarom hielden zij hem aan. Een kennis kwam later zijn rijbewijs op het bureau brengen.

Lees meer over:

rijbewijs A16 drechttunnel
Deel dit bericht met je vrienden!