maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Van den Oever vertrekt als wethouder van Dordrecht

9 februari 2011

DORDRECHT -De heer F.J. (Ferdinand) van den Oever legt zijn functie als wethouder van de gemeente Dordrecht neer. Van den Oever wordt per 7 maart 2011 directeur van het Havenschap Moerdijk.

Ferdinand van den Oever (46) is sinds 2003 wethouder in de gemeente Dordrecht. In de huidige collegeperiode is hij verantwoordelijk voor de portefeuille economische zaken, grondbedrijf, cultuur, verkeer & vervoer.

Hij start per 7 maart 2011 als directeur van het Havenschap Moerdijk. Van den Oever over zijn vertrek: “Ik heb altijd met erg veel plezier samen met collega’s voor de stad en haar regio gewerkt, echter deze unieke kans kon ik niet voorbij laten gaan.”

Van den Oever is in 2002 begonnen als raadslid voor de VVD. Na een korte periode als fractievoorzitter is hij in 2003 tot wethouder benoemd.

Mededeling VVD Dordrecht:

VVD wethouder Ferdinand van den Oever wordt per 7 maart 2011 directeur van het Havenschap Moerdijk. Een mooie stap na zijn ruim 8 jaar wethouderschap namens de VVD in Dordrecht. Op korte termijn wordt een commissie ingesteld die op zoek gaat naar een kandidaat opvolger. Voorzitter van de VVD afdeling Dordrecht, Antoon de Kamper, zal in elk geval deel uitmaken van deze selectiecommissie. De procedure zal naar verwachting eind februari worden afgerond, met het oog op installatie in de middagraad van 22 maart.

Deel dit bericht met je vrienden!