maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Sleeking: ,,Joanneke van Benthem een goede kandidaat VVD-wethouder".

9 februari 2011

DORDRECHT -Het aanstaande vertrek naar Brabant van VVD-wethouder Ferdinand J. van Oever is nog nauwelijks neergedaald, of de eerste namen voor mogelijke opvolgers of opvolgsters gaan al rond. RTV Rijnmond komt zelfs al met een voorkleur van de voorman van Beter voor Dordt (BVD), Piet Sleeking:

Beter voor Dordt-wethouder Piet Sleeking ziet graag een vrouw als opvolger van Ferdinand van den Oever. Hij vindt raadslid Joanneke van Benthem een goede kandidaat. Binnen de VVD worden ook de namen genoemd van Marc Merx en de jonge fractieleider Jasper Mos, aldus TV Rijnmond.

Joanneke van Benthem is thuis in de cultuur en bestuurslid van de vereniging Dordrechts Museum. Vorig jaar werd zij al genoemd als tweede VVD-kandidaat na Van den Oever.

De VVD stelt een commissie in met de afdelingsvoorzitter om de kandidaten te selecteren. Op 22 maart zal de nieuwe wethouder benoemd moeten worden door de raad.

Deel dit bericht met je vrienden!