vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht moedigt supporters aan te stemmen voor megabios PvdA

27 januari 2011

DORDRECHT -FC Dordrecht moedigt de eigen voetbalsupporters aan om te stemmen voor een mega bioscoop in het nieuwe complex dat de BVO wil bouwen. Daarmee krijgt de PvdA steun, die immers een motie heeft ingediend voor dat plan.

Dit blijkt uit een bericht op de eigen site naar aanleiding van een stemming die RTV Dordrecht via internet organiseert.

Volgens de locale omroep gaat het om een grote bios buiten de binnenstad of een kleinere in de binnenstad.

 

Beericht van FC Dordrecht:

 

Wellis / nietes over FC Dordt-bios

nieuw_1Onder die kop verhaalt de website van RTV Dordrecht over de huidige politieke discussie omtrent de invulling van het nieuwe stadion van FC Dordrecht. Hangijzer in het stadhuis blijkt de nieuwe (mega)bioscoop die FC Dordrecht graag in het complex wil betrekken. Het doorgaan hiervan is van groot belang voor om het nieuwe stadioncomplex conform de huidige plannen te kunnen voltooien.

De Dordtse PvdA is groot voorstander van de plannen van FC Dordrecht om een mega-bioscoop te bouwen bij een nieuw stadion op het Kassencomplex aan de Provincialeweg in Dordrecht.

Het college van B&W wil juist geen extra voorzieningen toestaan, met inbegrip van een bioscoop. Het ontbreken van een bioscoop in Dordt levert al tijden wilde discussies op waarbij verschillende locaties de revue zijn gepasseerd.

De PvdA denkt dat een binnenstadbios veel kleiner moet zijn dan eentje buiten de stad. De raadsoppositie vindt dat de besluitvorming over de faciliteit moet versnellen ten gunste van de Dordtse voetbalclub.

Op de site http://www.rtvdordrecht.nl/ is een peiling geplaatst. Supporters van FC Dordrecht kunnen daar hun mening over het nieuwe stadion kwijt.
De poll vindt u links onderaan de website.

 

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!