zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint ruim van Fortuna Sittard

22 januari 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 3-0 gewonnen. Marcel van der Sloot, Cecilio Lopes en Shayron Curiel maakten de treffers voor de formatie van trainer Henny Lee.

In de eerste helft was het nog zoeken naar de doelpunten aan de Krommedijk. Yoann de Boer raakte de lat namens de Limburgers en Erik Quekel miste een dot van een kans voor de thuisploeg. Lopes liep samen met Quekel op het vijandelijke doel af, maar laatstgenoemde schoot voor een leeg doel jammerlijk naast.

In de tweede helft moesten de laaggeklasseerde Limburgers snel met tien man verder, toen Phillipe Liard de doorgebroken Quekel onderuit had gewerkt. Fortuna Sittard leunde met een man minder nog meer op de defensie. Twintig minuten tijd zorgde Van der Sloot via een vrije trap voor opluchting: 1-0. Na de openingstreffer kwam de winst geen moment meer in gevaar. Lopes zorgde met een prachtige lob voor 2-0. Shayron Curiel maakte van afstand kort voor tijd nog de 3-0.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!