Alles over Dordrecht...
15jan 2011

Idordt.nl vernieuwt vandaag in kleuren van Dordrecht

DORDRECHT -De website Idordt.nl, van Marco van Schaardenburgh, neemt in Dordrecht een eigen plek in. Hij viel de eerste keer breed op door de organisatie van een twitterdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010.

Marco geeft op www.idordt.nl ook het nieuws door van onder andere www.Dordrecht.net

Meer over de vernieuwing en achtergronden van Idordt.nl:

 

persbericht www.Idordt.nl

Zaterdag 15 januari lanceert iDordt.nl een hernieuwde versie van zijn website. Deze site is volledig opgebouwd uit de Dordtse kleurenkaart en mag zich hierom de meest authentieke Dordtse site noemen. Tevens presenteren wij op zaterdag de plannen voor 2011.

Oprichter Marco van Schaardenburgh heeft iDordt.nl in 2010 laten ontwikkelen van een persoonlijk blog tot een site waar alle Dordtenaren hun mening kunnen geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. iDordt is daarmee eerder een site dat het nieuws maakt dan een site dat verslag doet van het nieuws.  
iDordt.nl is een actieve site en heeft in 2010 meerdere keren gezorgd voor opzienbarende nieuwtjes en heftige discussies. Het iDordt-team bestaat inmiddels uit 7 personen en zal in 2011 verder uitgroeien. Naast het publiceren van meer aantrekkelijke en uitdagende informatie is één van de speerpunten voor 2011 een volledige en accurate uitagenda.
De Dordtse schrijvers Bert den Boer en Barbara Muller gaan ook in 2011 door met hun blog op iDordt.nl. Andere plannen staan in het jaarplan dat 15 januari op de site wordt gepresenteerd.

iDordt.nl maakt geen winst en niemand krijgt betaald voor zijn werkzaamheden voor iDordt.nl. Desondanks (of misschien juist wel daarom) doet iDordt niet onder voor andere professionele websites.

Marco heeft in 2011 voor de bestuur en het technische beheer hulp gekregen van Rody Heijstek van Interloper.

De hernieuwde website is vormgegeven door Joey van CreativeCloud. Zijn ontwerp maakt iDordt.nl aantrekkelijker en eenvoudiger in gebruik. Het unieke van zijn ontwerp is dat de site gebouwd is met de Dordtse kleurenkaart. iDordt.nl is daarmee de eerste site die gebouwd is met de Dordtse kleurenkaart en kan zichzelf hierdoor de meest authentieke Dordtse internetsite noemen.

 Deel dit bericht met je vrienden!