zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop ggz oogst succes met website voor ex-cliënten

14 januari 2011

DORDRECHT -Vorige week heeft De Hoop ggz de honderdste deelnemer aan HopeAlive.nl mogen verwelkomen. De Hoop is tevreden over de groei van de website. HopeAlive is een online-platform van De Hoop ggz in Dordrecht voor zijn ex-cliënten. Via het platform kunnen zij hun ervaringen uitwisselen.

HopeAlive is een initiatief van De Hoop ggz om ex-cliënten de mogelijkheid te geven met elkaar in contact te komen en te blijven. Via HopeAlive kan men herinneringen ophalen, elkaar bemoedigen en elkaar ondersteunen in de keuze voor een verslavingsvrij leven. Initiatiefnemer Sjaak Monster van De Hoop: “HopeAlive laat zien dat herstel van verslaving mogelijk is, ook voor verslaafden waarvan de maatschappij zegt dat het hopeloze gevallen zijn.”

 HopeAlive.nl is een internetpagina in ‘Hyves-stijl’. Ex-cliënten van De Hoop kunnen eenvoudig zich op de site aanmelden. Eenmaal aangemeld komen ze in contact met oude bekenden. Ook kunnen ze foto’s uploaden, bekijken en laten weten wat hen bezig houdt. Verder houdt de website hen op de hoogte van activiteiten voor ex-cliënten, zoals de jaarlijkse reünie.

De Hoop is een evangelische ggz-instelling. De Hoop ggz helpt kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie over De Hoop ggz kan men terecht op www.dehoop.org.

 

Lees meer over:

de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!