Alles over Dordrecht...
09jan 2011

Winkeliersvereniging in Nieuw-Krispijn opgericht

DORDRECHT -De winkeliers in Nieuw-Krispijn in Dordrecht slaan de handen ineen. In de wijk is een winkeliersvereniging opgericht, te beginnen met de ondernemers aan het Paulusplein.  De opzet is om alle winkeliers, ook aan de Dubbeldamseweg, bij de nieuwe vereniging te betrekken.

Kees Groen, de bekende kapper aan het plein, is voorzitter. Vanaf 1932 (!) bestaat overigens al een kapper Groen in Dordrecht

. Dat was de oma van Kees Groen.

 

PvdA vertegenwoordigster Jacqueline van den Bergh signaleert:

Donderdagmiddag 6 januari 2011 was ik op de vrolijke Nieuwjaarsreceptie van Nieuw Krispijn. Er was live muziek en uitgebreide hapjes en drankjes. Nieuw Krispijn is aan het opknappen: Paulusplein, nieuwbouw op locatie oude Politiebureau en aan de Nassauweg. Ook is er een winkeliersvereniging opgericht. Om te beginnen met de ondernemers aan het Paulusplein met als enthousiaste voorzitter de eigenaar van de kapperszaak aan het Paulusplein. Maar hij hoopt binnen niet al te lange tijd alle ondernemers in Nieuw Krispijn (aan Dubbeldamseweg en Krispijnseweg) er ook bij te kunnen betrekken.Deel dit bericht met je vrienden!