maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Brand Moerdijk brand meester

5 januari 2011

DORDRECHT - Bij de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk is het sein ‘brand meester’ gegeven. Alle beperkingen, zoals het sluiten van het spoor tussen Dordrecht en Breda en de afsluitingen op de A16 en N3, zijn opgeheven. Bewoners in de gealarmeerde gemeenten hoeven niet meer binnen te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er is afgeschaald naar GRIP-2. Dit betekent dat de coördinatie bij de operationele diensten ligt.

Mogelijke (roet)deeltjes zijn alleen bij daglicht waar te nemen. Om die reden wordt er vanochtend vroeg door de Milieudienst in de betrokken gemeenten (Strijen, Binnenmaas en delen van Dordrecht) in onze veiligheidsregio een controle uitgevoerd om na te gaan of deze waarneembaar zijn.

Foto's: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!