Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'EBOH huldigt jubilarissen'
05jan 2011

EBOH huldigt jubilarissen

DORDRECHT - Op de gezellig druk bezochte nieuwjaarsreceptie werden door de kersverse voorzitter Hans Schoon en de nieuwe vice-voorzitter Edwin Korzilius 6 leden in het zonnetje gezet.
Leo Groeneweg,Yuri Overhand, Jacco van de Stighel en Annet Vervaart ontvingen de zilveren speld voor het 25 jarig lidmaatschap. Leen de Jong en Marco Bas Jongejan waren ook 25 jaar lid, maar verhinderd om de versierselen in ontvangst te nemen.
Henny Kaszner werd gehuldigd voor zijn  40 jarig lidmaatschap en  Arie van ’t Hof werd in het zonnetje gezet voor 50 jaar lid.

Nieuw bestuur EBOH
EBOH heeft de formatie rond voor 2011 en beschikt weer over een voltallig bestuur met 8 leden. Hans Schoon is de opvolger van Gerrit de Keizer geworden als voorzitter. De voormalige 56 jarige oud eerste elftalspeler was al een aantal jaren vice-voorzitter. Edwin Korzilius neemt de open gevallen plaats als vice-voorzitter in. Hans van Genderen, die voor zijn verdienste als jarenlange spelmaker de titel “Mister EBOH” kreeg is bestuurslid Technische Zaken geworden. De portefeuille Jeugdzaken wordt behartigd door Axel van den Heuvel, die van 2004 tot 2007 voorzitter was van de Schenkeldijkclub. De zaterdagafdeling wordt vertegenwoordigd door Frans van Drunen. De vaste waarden in het bestuur Kors Hofman (secretaris) en Ron Holster (penningmeester) plakken er weer een nieuwe ambtstermijn aan vast. Datzelfde geldt voor Ernst Bustraan als bestuurslid Algemene Zaken.
De bestuursleden worden ondersteund door nieuw in het leven geroepen commissies.
Op 27 november 2011 bestaat EBOH 90 jaar.Deel dit bericht met je vrienden!