zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe spelafdeling bij De Hoop Music & Books

15 december 2010

Dordrecht, december 2010

De Hoop Music & Books heeft dankzij een samenwerking met Spelshop.nl haar assortiment uitgebreid. Vanaf nu kunnen mensen in de winkel aan de Spuiweg (73-75) ook terecht voor een groot aanbod van spellen en legpuzzels.
 
Ad Kasius, bedrijfsleider van De Hoop Music & Books, is blij met de uitbreiding. “Legpuzzels en spellen voorzien echt in een behoefte. Met deze nieuwe spelafdeling bieden we het grootste aanbod in spellen en puzzels in de Drechtsteden.”  
Denkspellen
Bij De Hoop Music & Books kan men terecht voor diverse denkspellen, educatieve spellen, kaartspellen en kinderspellen. Van klassiekers zoals Scrabble en Stratego tot en met de nieuwste uitgaven, zoals Titanic en De Kolonisten van Amerika. Titanic is vorige maand in België bekroond als beste spel en SmartCar is nu in Nederland genomineerd voor de prijs Speelgoed van het jaar 2010.
 
Legpuzzels
Legpuzzels zijn bij De Hoop Music & Books verkrijgbaar voor jong en oud. Van grappige Nijntje-puzzels voor de allerkleinsten tot puzzels met meer dan vijfduizend stukjes voor de echte puzzelliefhebbers.
  
Werkervaringsbedrijf

De Hoop Music & Books heeft naast haar winkels in Dordrecht (Spuiweg 73-75) en Zwijndrecht (Korte Ambachtlaan 15) ook een internetwinkel (www.dehoopshop.nl), waar meer dan 40.000 producten te vinden zijn. De Hoop Music & Books is onderdeel van De Hoop ggz. Cliënten van De Hoop ggz kunnen bij Music & Books onder deskundige begeleiding werkervaring opdoen, gericht op een succesvolle re-integratie.

Lees meer over:

de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!