zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht speelt gelijk tegen RBC Roosendaal

11 december 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdag 10 december 2010 eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen RBC Roosendaal. In het duel maakte Dave Huymans de enige treffer voor de formatie van trainer Henny Lee, die een plek in de basis had ingeruimd voor de jongelingen Salif Diao en Mawouna Amevor.

De thuisploeg keek in de eerste helft al na vijf minuten tegen een achterstand aan. Cees Toet kopte simpel de openingstreffer tegen de touwen: 0-1. Na die snelle domper speelde FC Dordrecht niet overtuigend. Eric Quekel en Huymans waren het dichtst bij een treffer, maar zij schoten naast. De bezoekers waren allang tevreden met de nipte voorsprong, maar moesten pal voor het rustsignaal toch de gelijkmaker incasseren. Huymans maakte het Dordtse doelpunt: 1-1.

Ook na rust hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Pas in de slotfase kreeg FC Dordrecht een mogelijkheid, maar een schot van grote afstand van Bart van Hintum vond geen doel. Moussa Kalisse had ook nog een grote kans, maar speelde de bal net te ver voor zich uit. RBC zette er na rust geen kansen tegenover, wat betekende dat de stand op 1-1 bleef steken.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!