zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop Dordrecht begint kaartenactie om cliënten hart onder de riem te steken

8 december 2010

DORDRECHT – Het evangelisch centrum voor verslavingszorg de Hoop  begint een kaartenactie om de cliënten in huis een hart onder de riem te steken.

De Hoop geeft als  achtergrond: ,,Voor we het weten staat Kerst al weer voor de deur! Voor veel cliënten van De Hoop is dit een moeilijke tijd. Velen hebben een verstoorde relatie met hun familie, waardoor Kerst voor hen vaak een confrontatie is met pijn uit het verleden en met eenzaamheid. Sommige cliënten hebben rond deze tijd in het verleden extra veel verslavende middelen gebruikt, om die pijn te onderdrukken.

U kunt helpen om dit jaar deze tijd mooier voor hen te maken, door kerstkaarten naar hen te sturen! Ga naar www.dehoop.org/form/kerstkaarten. U krijgt dan de namen van drie cliënten.

Heeft u nog kerstkaarten nodig?
Bij De Hoop kunt u ook kerstkaarten bestellen. Met uw bestelling steunt u onze gasten. Uw bijdrage komt namelijk ten goede aan de werkervaringsplaatsen bij De Hoop. Eén pakketje met kerstkaarten kost € 2,50.

Lees meer over:

de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!