Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten van openlijk geweld aangehouden

30 november 2010

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 17 en 18 jaar zijn op 29 november rond 22.00 uur op respectievelijk de Bosboom Toussaintstraat en de Huygensstraat aangehouden. Ze behoorden tot een groepje jongeren dat een 17-jarige jongen uit Dordrecht op de Louise de Colognystraat belaagde. Een paar jongens uit het groepje sloegen en trapten de jongen in zijn gezicht en op zijn lichaam. Hij hield daar de nodige kneuzingen aan over. De jongeren maken kennelijk al langer ruzie met de jongen en nu roken ze kans om hem gezamenlijk aan te pakken. De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten zochten direct de omgeving af. In de buurt werden de twee jongens gevonden. Zij zijn ingesloten en worden verhoord. De politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!