dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Wethouder van den Oever plant een boompje aan de Burgemeester de Raadtsingel/Stationsweg

25 november 2010 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - Met het planten van een boom markeerde wethouder F.J. van den Oever (Verkeer) op 25 november de formele oplevering van de vernieuwde Burgemeester de Raadtsingel/Stationsweg.
Dordrecht heeft een hoog ambitieniveau vastgesteld voor de vernieuwing van het Stationsgebied. De gemeente werkt hierin samen met NS en ProRail. Het Stationsgebied verandert de komende tijd in een mooie entree naar de historische binnenstad en een aantrekkelijke plek voor bewoners, bezoekers en reizigers. Het stationsgebied wordt overzichtelijk, veiliger en beter bereikbaar. Om de doorstroming van verkeer beter te laten verlopen is de infrastructuur in het gebied aangepakt. In de middenberm van de Burgemeester de Raadtsingel worden nieuwe bomen geplant, zodat een echte “laan” ontstaat.

Foto: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!