donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Vallende motorrijder glijdt over rijksweg

25 november 2010

DORDRECHT - Een motorrijder is gewond geraakt nadat hij op de rijksweg A16 in Dordrecht viel. Hoe het ongeval precies gebeurde is niet duidelijk. Waarschijnlijk botste de 48-jarige motorrijder uit Ridderkerk achterop een auto. Hierna viel hij en gleed over de rijksweg. Eerste onderzoek wees uit dat het slachtoffer een hersenschudding en een schouderfractuur heeft. Een ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht. Op het moment dat de motorrijder viel moest ander verkeer uitwijken. Hierbij raakten twee auto’s elkaar. Het ongeval vond plaats op donderdagmorgen 25 november 2010 rond 07.25 uur op de rijbaan in de richting van Breda.

Lees meer over:

A16 ongeval
Deel dit bericht met je vrienden!