maandag 21 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht meldt positief bericht over nieuw stadion

22 november 2010

DORDRECHT -FC Dordrecht is blij en meldt op de eigen website:

 

Gemeente geeft groen licht voor stadion

Het nieuwe stadion voor FC Dordrecht gaat er komen. Maandagmorgen vroeg kregen voorzitter Ad Heijsman en algemeen directeur Rein Vetten dit positieve nieuws te horen in het Stadskantoor waar het tweetal een onderhoud had met het College van B&W. Heijsman had al na een half uur weg willen lopen om het van de daken te schreeuwen. Na zes jaar praten, lobbyen, praten, bedenken, praten, wachten, praten en doorzetten heeft hij het voor elkaar gekregen. “Ik ben nu een gelukkig mens”, straalde Ad Heijsman.

De instemming van de Gemeente Dordrecht met de nieuwbouwplannen van een stadion aan de Provincialeweg is een mijlpaal voor de club en een garantie voor de toekomst. “Er zal nog heel wat water door de Merwede moeten stromen, maar de belangrijkste stap is nu gezet. De tekeningen zijn bekend, aan onze zijde is alles klaar. Nu volgt de procedure om het bestemmingsplan aan te passen en de vergunningen aan te vragen. Maar wat mij aangaat gaat volgend jaar de eerste de paal de grond”, sprak de opgeluchte Ad Heijsman.

Voor tienen al werd op de Krommedijk een grote doos gebak bezorgd om gezamenlijk met de bouwdelegatie van Ballast Nedam en Looye Vastgoed dit heuglijke feit op gepaste wijze te vieren.

Op de foto v.l.n.r. Eelco Lagas (commercieel directeur Ballast Nedam), Rob Looye directeur Looye Vastgoed), Peter van Dijk (directeur Ballast Nedam), Egbert van de Baan (projectmanager vastgoed Interveni), Hans Oosterhof (projectmanager Ballast Nedam), Rein Vetten (algemeen directeur FC Dordrecht) en Ad Heijsman (voorzitter FC Dordrecht).

 

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!