maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Idordt.nl vraagt aandacht voor holle kies Spuiboulevard Dordrecht

21 november 2010

DORDRECHT -De website www.idordt.nl zet de situatie van de Spuiboulevard op de agenda. Op de plek waar eens de ABN bank zat, zit nu Intree (VVV).  Aan die zijde moest de Grote Griek weg en werden nieuwe plannen verwacht. Er is niks te zien. Is het een holle kies of een echte intree, vraagt Idordt.nl zich af.

De kwestie is meer mensen een doorn in het oog en volgtens een lezers is er op 28 november al een rechtzaak over de zaak.

De Grote Griek hoopt voor de kerst in het voormalige beddenhuis van Jaap Dekker aan de Voorstraat te kunnen beginnen, maar treurt nog over de  gang van zaken aan de Spuiboulevard. Dichter Kees Klok heeft het treurige  verhaal eens beschreven. Die tekst als herinnering zal een plek krijgen in de  nieuwe vestiging aan de Voorstraat.....

Gezien het belang van deze zaak, geven we de door Idordt.nl gevraagde aandacht aandacht:.

Op de site van www.dordt.nl kan worden gereageerd:

De tekst:

"De Spuiboulevard zou de Intree van Dordrecht moeten zijn van Dordrecht maar voorlopig is het toch vooral de holle rotte kies van Dordrecht.

De grote Griek is weggepest. De mediamarkt komt niet meer en ook de kunstgalerietjes zijn weg.
Naast de Entree van Dordrecht gaapt nu toch al een paar maanden een groot gat, als een holle rotte kies. Gaat hier nog wat mee gebeuren of is dit de volgende grap van van Pelt? Het ziet er niet uit en het is vooral in gebruik bij daklozen.

Weet iemand wat de plannen zijn met dit pand en wanneer dit uitgevoerd gaat worden? En zit van Pelt hier weer achter en heeft het gemeentebestuur echt geen grip op deze man?

Tot zover het verhaal van Idordt.nl op internet."

Eerste reactie via  Idordt.nl:

"Dit is je niet als enige opgevallen en is voor velen, ook bestuurders van de stad, een doorn in het oog. Je moet even 28 november afwachten, dan is er een uitspraak in de rechtszaak die de gemeente Dordrecht heeft aangespannen tegen van Pelt."

Deel dit bericht met je vrienden!