Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schoonmaakactie van gevel tot gevel in de bloemenbuurt'
17nov 2010

Schoonmaakactie van gevel tot gevel in de bloemenbuurt

DORDRECHT - Begin december organiseert de afdeling Stadsbeheer van de gemeente een grote schoonmaakactie van gevel tot gevel in de bloemenbuurt. Deze actie vindt plaats in het kader van schoon, heel en veilig. Bewoners van de bloemenbuurt ontvangen hier binnenkort een brief over.

Een grote schoonmaakactie van gevel tot gevel houdt in dat er ook daadwerkelijk van gevel tot gevel wordt schoongemaakt. Dus de rijbaan, het trottoir en de plantsoenen komen aan de beurt. Drie dagen lang rijden er veegwagens, borstelmachines en een hondenpoepzuiger door de straten in de bloemenbuurt tot alles weer spik en span is. Daarbij zijn ook de mensen van het Buurt Service Team van de partij om vuil te prikken.

Begin december is de herbestrating afgerond van de Dubbeldamseweg Zuid, daarna kan de schoonmaakactie starten. De actie duurt in totaal drie dagen en wordt in gedeelten aangepakt. Bewoners dienen dan ook rekening te houden met een tijdelijk parkeerverbod, straat voor straat.Deel dit bericht met je vrienden!