Alles over Dordrecht...
06nov 2010

Dordrecht gaat praten over nieuwe culturele koers

DORDRECHT -  De gemeente Dordrecht werkt onder leiding van cultuur wethouder Ferdinand J. van den Oever aan een nieuwe culturele koers. Aanstaande is het eerste gesprek daarover. Een bericht van de gemeente:

Het College van Burgemeester en Wethouders wil een nieuw cultuurbeleid ontwikkelen. Vanuit de behoefte aan bestuurlijke vernieuwing kijkt het opnieuw naar de rol van de gemeente ten aanzien van cultuur. Anderzijds moet er worden bezuinigd en moeten keuzes worden gemaakt, ook op het gebied van cultuur. De gemeente Dordrecht organiseert daarom tien stadsgesprekken over het thema cultuur.

Wethouder F.J. van den Oever (Cultuur) gaat met betrokken burgers en partijen op dit gebied om de tafel om te horen hoe de stad en regio tegen de visie van de gemeente aankijken. Zo wordt deze visie verbreed en verdiept, voordat concrete keuzes worden gemaakt. De gesprekken zijn alleen toegankelijk voor genodigden. De eerste ontmoeting vindt plaats op 11 november in ‘t Zeepaert aan de Wijnstraat 118.Deel dit bericht met je vrienden!