Alles over Dordrecht...
02nov 2010

Bambino opent vierde locatie in Dordrecht

DORDRECHT – Met een Open Huis opende christelijk kinderdagverblijf Bambino vrijdag 29 oktober officieel de deuren van haar vierde locatie in Dordrecht. De nieuwe vestiging aan de Spuiweg is gerealiseerd om aan de grote vraag naar christelijke kinderopvang tegemoet te komen. De twee andere locaties van Bambino in de binnenstad van Dordrecht kampen al geruime tijd met een wachtlijst.

Ineke Linssen, leidinggevende Kinderopvang van Bambino: “Op 1 september 2010 verwelkomden we de eerste kinderen al in onze nieuwe vestiging. Onze vierde locatie biedt plaats aan drieëntwintig kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. We kijken terug op een goede start van het werk. Van de beschikbare plaatsen zijn er inmiddels twintig gevuld.”

De opening van de vierde locatie vond plaats in de feestweek die Bambino hield ter ere van haar twintigjarig bestaan. “Op de verschillende locaties van Bambino werd in de week van 29 oktober een feestweek gevierd met de kinderen en ouders van Bambino”, aldus Ineke Linssen. “Een nieuwe locatie openen in de week dat je viert twintig jaar te bestaan, is natuurlijk bijzonder. In juni 2011 hopen we het twintigjarig bestaan van Bambino te vieren met onze volledige achterban middels een jubileumdag.”

Meer informatie over Bambino is te vinden op www.bambino-kinderopvang.nl.Deel dit bericht met je vrienden!