zaterdag 27 februari 2021

Alles over Dordrecht

Inloopbijeenkomst toenemende parkeerdruk Stadspolders

27 oktober 2010 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - In het Polderwiel kwamen vanavond bewoners van het Johanna Naber-erf bijeen om te praten over de toenemende parkeerdruk in hun buurt. Onder leiding van gespreksleiders van de gemeente en DWO werd in vier groepen van gedachten gewisseld en gebrainstormt over mogelijke oplossingen.

De bewoners van de Stadspolders kampen al langere tijd met parkeerproblemen: geen plek, te veel bedrijfsbusjes, of foutgeparkeerde auto’s. Ondanks de extra parkeerplaatsen die de gemeente de laatste jaren heeft aangelegd zijn de problemen verre van opgelost. Veel bewonders willen echter niet dat dit ten koste gaat van het groen en de speelruimte.

Als dit resultaat oplevert, wil de gemeente later ook met andere erven in gesprek gaan.

Foto: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!