Alles over Dordrecht...
26okt 2010

Opmaat Dordrecht nu verder als AAFJE

DORDRECHT - De Stromen en Opmaat hebben een nieuwe naam. Na de fusie in 2006, bleven De Stromen en Opmaat onder hun eigen naam actief in de markt. Om eenheid te tonen en om duidelijk met hun klanten te kunnen communiceren, dragen zij vanaf vandaag dezelfde naam: Aafje.

Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. De contactgegevens en de producten en diensten blijven hetzelfde.

Wie is Aafje
De naam voor de organisatie is geïnspireerd op Aafje van Hulst. Zij is een van de grondleggers van de zorg van nu. Een vakvrouw die met ondernemerschap en lef zich inzette om zorg voor iedereen toegankelijk te maken. Maar ook een vrouw die met hart en ziel de zorg gaf die de mensen op dat moment nodig hadden.

En dat is waar de organisatie Aafje ook voor staat. Zij levert goede zorg, is altijd in de buurt en neemt het eigen leven van haar klanten altijd als uitgangspunt. De Stromen en Opmaat zijn nu Aafje, maar eigenlijk waren zij dat altijd al.

Over Aafje
De missie van Aafje is: alles wat wij doen is erop gericht om mensen hun eigen leven te laten leiden. Het leven zoals zij dat het liefste willen. Hun wensen, dagritme en voorkeuren vormen ons uitgangspunt. Bij Aafje geven we de zorg die we onze eigen ouders toewensen. Dat doen we met thuiszorg, maar ook in onze huizen en zorghotels. Met 38 locaties en 4.045 medewerkers bedient Aafje meer dan 10.000 klanten.

Meer weten?
Meer informatie over Aafje vindt u op www.opmaat.org. De website wordt nog aangepast aan de nieuwe naam.Deel dit bericht met je vrienden!