zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe versie van Dordt in kort komt uit

26 oktober 2010

DORDRECHT - Deze week start de verspreiding van de nieuwe gemeentegids. Dordt in het kort 2010-2011 bevat informatie van de gemeentelijke organisatie en adressen van bedrijven en vrijwilligersorganisaties in Dordrecht.

Ook dit jaar is er naast het gemeentelijk deel een Drechtsteden-katern met informatie over voorzieningen en toeristische trekpleisters in de regiogemeenten. Behalve de papieren gids is er een digitale versie, te raadplegen. Dordt in het kort wordt in opdracht van de gemeente uitgegeven door Akse Media.

Wie geen gids heeft ontvangen of een extra gids wenst, kan een exemplaar ophalen aan balie van de Stadswinkel in het Stadskantoor, Spuiboulevard 300. Het is niet nodig daarvoor een afspraak te maken. Ook is een gids te bestellen via het e-loket/Antwoord.

Deel dit bericht met je vrienden!