donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

In Dordrecht gaat Sterrenburg op 6 november in dialoog

26 oktober 2010

DORDRECHT -De wijk Sterrenburg in Dordrecht, die in 2016 vijftig jaar bestaat, gaat in dialoog. Dat is onderdeel van een landelijke dag.

Open elkaar ontmoeten. Dat wordt door de organisatoren op de volgende manier verwoord:

Sterrenburg gaat in gesprek. Op zaterdag 6 november is het de dag van de dialoog. Op deze dag kunt u naar Cultureel Centrum Sterrenburg komen om andere bewoners te ontmoeten. Van 15.00 tot 17.30 uur gaan Sterrenburgers met elkaar in dialoog. Onder begeleiding van een tafelleider kunt u met elkaar kennis maken en praten over vooroordelen. Leren en lachen staat centraal. Koffie, thee en koekjes uit allerlei landen staan voor u klaar. Heeft u interesse geef u dan op via tel. 617 17 78 of email naar j.olivier@dwo.nl

Lees meer over:

Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!