zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Woondag Drechtsteden zeer goed bezocht

11 oktober 2010

DORDRECHT - Met ruim 1300 bezoekers, 200 meer dan in het voorgaande jaar, zit het bezoek aan de Woondag weer in de lift. In het eerste uur waren er al ruim 300 bezoekers. Het was opvallend dat veel starters en senioren de beurs bezochten.

Naast de toename van het aantal bezoekers was ook de waardering van de bezoekers zeer positief. Een bezoekersonderzoek, met 150 respondenten, toonde aan dat de bezoekers de beurs waarderen met gemiddeld een 7,7.

De deelnemende makelaars, woningcorporaties en projectontwikkelaars hebben verder aangegeven dat de kwaliteit van de bezoekers zeer hoog was. Onder de huidige omstandigheden kwamen er namelijk bovengemiddeld veel bezoekers die zich serieus oriënteerden of directe belangstelling toonden in specifieke projecten.

Deze cijfers en gegevens tonen aan dat er zeker behoefte is aan een beurs die de woonmogelijkheden in de regio tentoonstelt. Zowel de organisatie en de deelnemers kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag.

Tijdens de opening van de beurs is tevens het eerste exemplaar van het Nieuwbouwoverzicht door Wethouder J. Lavooi van de gemeente Sliedrecht overhandigd aan de eerste bezoeker aan de beurs. Dit overzicht is speciaal gemaakt voor geïnteresseerden in de regio.

Alle projecten in de Drechtsteden zijn hierin overzichtelijk weergegeven inclusief de gegevens waar u terecht kunt voor meer informatie. Geïnteresseerden kunnen dit magazine gratis afhalen bij intree Dordrecht op de Spuiboulevard 99 of bestellen via woondag@drechtsteden.nl.

Als u de Woondag Drechtsteden heeft gemist, dan kunt u zich ook op de website www.woondag-drechtsteden.nl oriënteren voor meer informatie over wonen en het woningaanbod in de Drechtsteden.

De Woondag Drechtsteden is een initiatief van de Drechtsteden en wordt georganiseerd door Bureau Drechtsteden en de Stichting Dordrecht Marketing.

Deel dit bericht met je vrienden!