zondag 27 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht zoekt jeugdscouts

10 oktober 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - De Jeugdopleiding van FC Dordrecht is dringend op zoek naar scouts die wedstrijden in de regio willen bezoeken. Natuurlijk wordt er van kandidaten verwacht dat ze enige kijk op voetbal hebben en het leuk vinden om jeugdwedstrijden te bezoeken.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met scouting@fcdordrecht.nl . Dit kan door naar dit adres een e-mail te sturen met daarin je motivatie en persoonlijke gegevens. FC Dordrecht zal dan z.s.m. contact opnemen voor het maken van een afspraak voor nadere kennismaking. Ben je enthousiast en meen je kijk op voetbal en talent te hebben reageer dan snel.

FC Dordrecht onderkent het belang van een goede jeugdopleiding en heeft de ambitie om samen met de juiste mensen goede stappen richting de nabije toekomst te zetten.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!