donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Zes aanhoudingen bij grote verkeerscontrole

9 oktober 2010

DORDRECHT - Op de avond 8 oktober 2010 is door de wijkagenten van de industriegebieden van Dordrecht-West een grote verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 544 weggebruikers gecontroleerd en zes van hen bleken teveel gedronken te hebben en werden aangehouden.

Van één van hen werd het rijbewijs ingevorderd. Verder werden bekeuringen gegevens voor onder meer rijden zonder rijbewijs, defecte verlichting en het rijden zonder verzekering.

De controle vond op vaste punten plaats, maar ook mobiel. Weggebruikers die de indruk wekten liever niet gecontroleerd te willen worden en vervolgens een andere route namen om weg te rijden, werden door agenten achternagereden en alsnog gecontroleerd.

De wijkagenten werden bij de controles bijgestaan door agenten van het wijkteam Dordrecht West en agenten van het Verkeershandhavingsteam. De politie zal in de toekomst op wisselende momenten op de industriegebieden blijven controleren.

Deel dit bericht met je vrienden!