Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Scheidsrechter geslagen op de Nieuwe Noordpolderweg, jongen aangehouden

9 oktober 2010

DORDRECHT - Een 15-jarige voetballer uit Dordrecht is op 9 oktober om 11.50 uur op de Nieuwe Noordpolderweg aangehouden, nadat hij een 59-jarige scheidsrechter uit Dordrecht had geslagen. Deze werd op zijn achterhoofd geraakt en de man liep kneuzingen op. Hij was in staat om aangifte te doen.

De scheids werd aangevallen, kort nadat hij twee voetballers wegens overtredingen het veld uit had gestuurd. Kennelijk was de verdachte het daar niet mee eens. De scheidsrechter werd overigens niet alleen door deze ene verdachte, maar door meerdere mensen belaagd. De politie kwam dan ook met meerdere agenten ter plaatse. De zaak is met deze ene aanhouding dan ook nog niet klaar en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!