maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Graffitispuiters aangehouden op de Bomkade en Lange Breestraat

9 oktober 2010

DORDRECHT - Twee 15-jarige meiden uit Dordrecht zijn op 9 oktober om 01.25 uur op de Bomkade aangehouden. Twee getuigen meldden een in de buurt fietsende politiebiker dat het tweetal op de Bomkade aan het werk was. De agent fietste naar de twee toe en sprak hen aan. De meiden verklaarden ongevraagd dat ze graffiti gespoten hadden en bleken ook verfspuitbussen bij zich te hebben. Ze werden meteen aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Dezelfde politiebiker sloeg een paar uur later opnieuw toe. De agent zag een man op de Lange Breestraat op een pand een tekst spuiten en hield hem aan. De verdachte was in gezelschap van een tweede man die op de uitkijk stond (maar zijn taak kennelijk niet goed had uitgeoefend) . Nadat aan beiden was gezegd dat ze aangehouden waren, renden de twee ineens weg. De agent besloot achter de graffitispuiter aan te gaan en kreeg hem op de Voorstraat alsnog te pakken. De ‘uitkijker’ wist te ontkomen. De verdachte is in verzekering

Deel dit bericht met je vrienden!