zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte aangehouden op de Vloed

28 september 2010

DORDRECHT - Een 40-jarige man uit Dordrecht is op 28 september om 03.25 uur op de Vloed aangehouden. Een getuige zag dat hij ongezonde belangstelling voor geparkeerde auto’s had en deed wat op dat moment het beste kon doen: hij belde de politie

Agenten kwamen snel ter plaatse deden wat zij op dat moment het beste konden doen: zij zetten het wijkje waar de Vloed toebehoort, bij de toegangswegen af en blokkeerden daarmee de vluchtroute van de verdachte. Vervolgens gingen de agenten op onderzoek uit en zij troffen de man in een geparkeerde auto, kennelijk op zoek naar buit. Hij werd direct aangehouden en na een nacht cel wordt hij verhoord.

Lees meer over:

aanhouding vloed
Deel dit bericht met je vrienden!