maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man krijgt huisverbod na mishandeling vriendin

26 september 2010

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht heeft een huisverbod opgelegd gekregen nadat hij zijn 30-jarige vriendin had mishandeld. De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 september een melding dat er in een woning een conflict gaande zou zijn. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de voordeur van de woning was vernield.

Binnen in de woning troffen zij een vrouw aan met verschillende verwondingen in haar gezicht. Hierop hebben de agenten de 20-jarige man die eveneens in de woning aanwezig was aangehouden. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau en werd in verzekering gesteld. Vervolgens kreeg hij een huisverbod opgelegd.

Lees meer over:

mishandeling huisverbod
Deel dit bericht met je vrienden!