donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Oplichter aangehouden aan de Zuilenburg

24 september 2010

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond 23 september een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van oplichting. De politie kreeg de afgelopen weken meerdere meldingen en aangiften van oplichting binnen, nadat een man in de wijk Sterrenburg met smoezen geld afhandig probeerde te maken. Om potentiële slachtoffers te waarschuwen verzond de politie afgelopen week twee maal een sms-alert uit. Tevens werd de wijk doorzocht en werd door de politie extra naar de man uitgekeken.

Donderdagavond kreeg de politie een melding dat de man aan de hand van het signalement in de sms-alert herkend was. Na een zoekslag in de wijk zagen agenten de man een woning aan de Zuilenburg binnengaan. Hierop zijn de agenten het pand binnengegaan en hebben de man in de woning aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en is in verzekering gesteld.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!