Alles over Dordrecht...
24sep 2010

Kleurrijke promotie voor Breda in brievenbussen in Dordrecht

DORDRECHT – In Dordrecht wordt aan Breda promotie gedaan. Op een behoorlijk aantal adressen wordt een zogeheten nieuwe R magazine in de bus bezorgd. De brievenbussen-aktie voor Breda draait om een uitgave die zich het lifestyle magazine voor de regio Breda en West-Brabant noemt.

In het kleurrijke blad wordt Breda verkocht als stad waar altijd iets te beleven valt. Wegener speciaal media tekent voor de uitgave van het magazine, dat najaar 2010 als datum voert. Dordt Nu en de Stem van Dordt zijn huis-aan-huis bladen in Dordrecht, die eigenbom zijn van Wegener.

De lifestyle inhoud lijkt op een uitgave in Dordrecht, Lifestyle. Dat Dordtse blad staat onder hoofdredactie van Gitte Peeters en Conny Taheij met henk Donkervoort als uitgever.

Dat komt vier keer per jaar uit in een oplage van twintigduizend exemplaren.

R Magazine lijkt het antwoord onder de Moerdijk te zijn richting Dordrecht, maar in het blad wordt geen nadere toelichting gegeven.

Vanzelf  wordt enthousiast gedaan over de winkels in Breda en wordt het woord gezelligheid breed ingevuld. De Brabantse waterlinie is het historische onderwerp.

Breda laat zich aan Dordtenaren ook zien, aldus het blad, als beste binnendstad 2009-2011. WELKOM in Breda is de keus op de achterpagina.

In het verleden werd in een Rotterdams blad Dordrecht ook nog de mooiste buitenwijk van Rotterdam genoemd.  Een aantal horecaondernemers uit Dordrecht gaf speels Dordrecht deze status richting Rotterdam. Ze adverteren nog niet in het blad uit Breda.

De oudste stad van Holland staat in elk geval in de belangstelling via de brievenbussen.Deel dit bericht met je vrienden!